Menu
Menu
Menu
Padel nieuws

Jullie leden kunnen met korting bij ons indoor komen padellen!
Speciaal voor leden van de tennisverenigingen en hockeyclubs in onze omgeving* hebben wij een kennismakingsactie voor padel! Tegen een speciaal actietarief kun jij als lid van deze vereniging kennis maken met padel.

Wat is padel?
Padel is de snelstgroeiende sport van Nederland en een combinatie van tennis en squash. Maar padel is een stuk sneller aan te leren dan tennis en qua fysieke conditie makkelijker, omdat het veld kleiner is. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een glazen wand, waardoor er meer dynamiek in het spel zit. We merken dat veel tennissers en hockeyers padel graag willen ontdekken en dat deze sporten goed te combineren zijn, daarom kun jij als lid van deze verenigingen padel ontdekken met een mooie korting!

Speciaal padel abonnement

  • Wil jij het gehele jaar door komen padellen (indoor)? Dan kan dit als lid van de tennisvereniging voor €100,- per jaar;
  • Wil jij komen tennissen (indoor én outdoor) in het winterseizoen** én het hele jaar door padellen? Dan kan dit voor €150,- per jaar.
  • Wil jij het gehele jaar door binnen en buiten padellen én tennissen? Dan kan dat met het speciale actietarief van €200,- per jaar.

Let op: deze tarieven zijn alleen geldig wanneer je je inschrijft als padellid voor 1 oktober

Dit speciale lidmaatschap sluit je nu af via deze link.

* Wierden, Almelo, Vriezenveen, Rijssen, Nijverdal, Enter, Borne, Delden, Hengelo, Deurningen, Oldenzaal en Haaksbergen.
** Enkel op de vrij liggende banen