Menu
Menu
Menu

Padellers opgelet! De zomercompetitie padel staat alweer voor de deur. Wil jij mee doen aan deze competitie? Lees dan snel verder! 

Wijzigingen in de wedstrijdkalender padel 2022

Allereerst willen we je informeren over de wijzigingen in de wedstrijdkalender ten opzichte van de voorgaande jaren. De belangrijkste zijn dat er nu jaarlijks vier padelcompetities zijn, in het voorjaar, de zomer, het najaar en in de winter. Hierdoor kun jij dus het gehele jaar door competitie spelen. Daarnaast is er eenmalig voor iedere competitie afzonderlijk een indeling op basis van het teamgemiddelde. Ook vindt er promotie/degradatie in alle competities plaats en is de eredivisie Padel (en afsluitende play-offs) in de zomer én de winter. De eerste competitie waar jij je nog voor kunt inschrijven is de zomercompetitie. Meer informatie over de aankomende competities vind je hier. Hieronder vind je een overzicht van het aanbod voor de padelcompetitie.

Inschrijven voor de padelcompetitie 2022

Wil jij deelnemen aan de zomercompetitie padel? Dat kan! Een team bestaat uit minimaal vier spelers, waarbij alle combinaties mogelijk zijn. Tijdens de competitie verbeter jij je padel skills tegen afwisselende tegenstanders in een gezellig team. Waarbij je speelt op je eigen niveau. De competitie is voor jong en oud en er wordt gespeeld op de vrijdagen, zaterdagen en zondagen. 

Wat zijn de kosten voor de competitie?

De teambijdrage voor de KNLTB is €32,- per team.
Een lidmaatschap bij de KNLTB is €18,- per persoon. 
Ballen zijn €12,- per thuiswedstrijd.
Voor leden is de baanhuur gratis, maar niet-leden betalen €10,- per uur per baan.

Deadline inschrijving

Je kunt je team nu inschrijven voor de zomercompetitie. Dit kan tot 24 maart 2022. Inschrijven kan via de button hieronder of stuur een mailtje naar info@sportcentrumdestouwe.nl. Mocht je nog vragen hebben dan kun je die ook altijd via de mailInstagram of Facebook sturen. We wensen jullie alvast veel plezier met het spelen van de komende competities.